Hemma ..

Har nyss komme hem, har vare i stan och fick äta på max !! känns som om det vore 100 år sedan jag åt där sist men nu fick jag det jag ville ;). Imorn ska jag till stan med Maria igen för vi ska köpa kläder till halloween festen på fredag =D!!

Livet är någonting man kan fundera på hur länge som helst och inte få fram ett skit. 

Haha nu ringde Maria och det blir stan igen idag xD aja lika bra ;) Men ska göra mig i ordning så hörs vi ikväll ;)

Ciao!


  


Maybe fest? ;P

Nu sitter jag här igen och har nyss vaknat ännu en dag med nackspärr -.-' förstår inte vad jag gör :S. Igår så åkte jag ner med pappa till kiosken och väntade på Madde, Sara, Thomas och jeppe såklart ! :D sen gick vi vidare till Madde sen tyckte jag att det blev för kallt att gå hem så jag frågade Tjobba om han ville hämta mig och då gjorde han det :). Ikväll blire nog fest, vi skulle vara på baljan men Maria var inte välkommen där och jag frågade varför och då fick inte jag heller komma xD HAha men palla fjortisfest så vi hittar något bättre ;D.

Repliker:Jag; "jag är inte såå jävla full" xD. 
Maria; "det är du väl visst"
Jag; "ne?!"
Maria; "Varför sitter du där då?"
Jag; "för att jag satt mig här!!"

Aja ska väl göra mig iordning, skulle ju följa med Maria till fränsta också ska jag hälsa på mormor ;D

Ciao!



Bad sunday

Vaknade med nackspärr och nu väntar jag på att Maria ska komma men hon kommer väl inte fören i natt eller om ens det -.-' Men maddelein ! kanske kommer senare =)! Undra vad det blir i kväll då? sitta hemma kanske? men ska ner och äta nu men skriver om det blev nå fränt ;D

ciao!



Friday!

Idag vaknade jag kvart över två snacka om att jag har ångest ialla fall , har ju sovit bort HELA dagen :'(!!!.. Aja nu sitter jag och väntar på Älsklingen =) sen vad vi ska göra ikväll har jag ingen aning om ;D men ska nog duscha nu men skriver ikväll om det blev något kul ;D

Ciao!



Jag vill ha det på mitt vis ;D

Jag vill ha dig här och nu in min säng ! xD att bara få ha dig i min famn vore helt underbart! Men det sorliga är ju att det kommer aldrig att hända eller finns mirakel? Om det finns så hoppas jag fan på ett ;D!<3

Puss och god natt <3



A long day på arenan xD

Idag höll jag på att försova mig men Linda skrek så att jag vaknade :P haha men hann ialla fall med bussen som var försenad så jag trodde att jag skulle komma försent till arenan men det gjorde jag inte =). Jag fick vara uppe där folket äter lunch med grabbarna, och JAG HATARB ROBIN!! för han la isbitar innan för tröjan på mig så jag trodde att jag skulle förfrysa xD :P. Men nu sitter jag i lägenheten hos Johanna och bara myser ;D! Ska åka hem imorn efter arenan för jag har ingen lektion på fredag =D!! Saknar min Älskade Maria !!! <3<3 ;'). Fan i helgen måste jag hitta på något kul !! ;D men ialla fall nästa helg blir det Halloween fest !! Och man måste vara utklädd man får vad man vill förutom Mask!

Men ska vara social med MIN kompis <3

Ciao!



Hos Linda

Har vare med Agnez och Felizia och vi var på en konsert som felizias klass var med i alltså alla 1, 2 och 3 i det programmet som hon går i, det var jätte kul och det var 3 låtar som dom sjung som jag föll för den första va en tjej som sjung as bra riktigt höga toner men låga också =) och den andra kan man inte kalla låt heller det var två killar som beat boxa ooh Älskar beat boxning ;D ! och den sista var kings of lion med låten sexy eller nåt och det var tre stycken som sjung den men jag gillar inte dom i vanliga fall men när dom sjung den tyckte jag om den :P dom gjorde den mycket bättre =) ! Men nu sitter jag hemma hos Linda men skulle egentligen bara hämta mina grejor men jag stannar här inatt =). Arenan imorn då hoppas jag slipper vara i köket den här veckan ;D!


Nu tycker jag att det har blivit framsteg ialla fall ;D! Förstå mig, mina känslor och vad jag vill. Vad vill du ? det är frågan men jag är jag tänker inte ändra mig för någon eller något! take it or leave it! thats it..;D

Vilken Kill parfym tycker ni luktar godast? ge förslag på någon riktigt smarrig parfym Herr parfym alltså =) själv så älskar jag beckhams, (minns inte namnet) och Diesel (med klädsel) Riktiga goodingar det ;D ! Förresten på tal om parfymer såå har jag fakist hittat min favorit som jag önskar mig i julklapp, Jessica Simpsons Fancy ! <3 kostar 479 kr på åhlens =D Någon som vill ge mig den i julklapp? xP Det finns hur många parfymer som hellst som jag vill ha ungefär som Naomi campel,cat delux, den lilla flaskan kostar ungefär 200 kr på ahlens ;D eller DG, light blue fast den är skit dyr ungefär 500kr för den lilla flaskan =/ men men man kan alltid önksa sig saker men inte alltid man får det man önskar ;D. Någon som vet nån bra sida att ladda ner musik på?

Ska sova nuja men skriver mer imorgon Puss och god natt !<3
Ciao!


 

Hos Johanna;D

Sitter i Johannas lägenhet nu alldeles ensam för hon skulle iväg en sväng =P så jag kollar lite på simpsons och sitter vid datorn. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag förståss försov mig i morse =/ inte bra så jag missade matte provet men det var väl lika bra hade ju inte hunne klart med kapitlet ändå men ska göra provet på fredag om det går =). Har inte så mycket att skriva om just idag men jag kanske kommer på något tills ikväll ska ju hämta min dator hos Linda lite senare när huvudvärken har dempat sig lite mera men ska fortsätta kolla på tv nu.
Ciao!



Vaken igen!?

Man kan ju undra varför jag är vaken vid den här tiden på dygnet men jag har faktist en förklaring på det hela och det är att jag är rädd för att inte vakna alltså inte för att jag ska dö men att jag inte orkar kliva upp så att jag hinner till skolan och för att jag inte kan sova ibland den tiden jag behöver lägga mig och när jag ser att klockan börjar närma sig två tre tiden så är det ingen mening att lägga sig för då kommer jag absolut inte kliva upp vare sig jag har larm på eller inte konstigt nog för förut brukade jag jämt kliva upp i tid och då spelade det ingen roll vilken tid jag la mig men det måste ju vara för att jag har så otroligt mycket att tänka på som jag egentligen inte behöver tänka på. Det är så att jag skulle kunna sitta uppe en hel natt bara för att skriva ett inlägg, det är oftast bara på kvällarna jag kan få lugn och ro och kunna skriva ner något fast att det kanske inte låter så bra men jag skriver ialla fall =).

Jag har suttit och funderat på det här med kärlek och förstår fortfarande ingenting om vad som pågår i mitt liv, jag menar jag vet vad jag vill men vid vissa tillfällen så rasar pusslet som jag byggt upp och jag måste börja om på nytt för att förstå. Önskar livet kunde vara lite lättare att förstå sig på men nu är det som det är och kommer alltid att vara så.
När vi ändå talar om kärlek, när vet man när man kan ta nästa steg? för vissa verkar allt vara så lätt och för vissa inte. Kan ni berätta vad ni tycker och tänker om det här med kärleken, om vad ni tycker är lätt eller svårt och hur ni gör? =)

Nu snart ska jag åka på donken med maria och äta pannkakor till frukost ;D och sedan blir det skola och efter skolan så ska jag köpa halsdukar till mormor =D sedan blir det att åka tillbaka till skönsberg och då kommer Linda att vara hemma och på Tisdag blir det Johanna efter skolan förmodligen =D!
Nu sitter jag på skolan och väntar på att vi ska börja. Åt pannkakor med maria och det var jätte gott ;D! Nu längtar jag bara tills dagen är över så jag kan lägga mig och vila lite efter att jag har gått på stan en sväng och kollat efter halsdukar åt Mormor =)
Men ska fixa lite innan skolan börjar men skriver väl ikväll eller imorgon !

Ciao !



Another day another time but the same me ?

Hej !
Nu sitter jag här i sängen med Maria och vi har det så mysigt såå ;P men det kunde ju ha vare mysigare ;D. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men kvällen blev åtminstonde lite lyckad, vi satt och kollade på tv och drack cider (alkoholfri såklart) med grabbarna och dom eldade så jag trodde att jag skulle dö av värme utslag xD.

Kan ju säga att now I know who I realy want, låter kanske töntigt men det är sant. På några dagar kan hjärtat vända tillbaka och inse vafan är det som pågår ? svårt att förstå att hur mycket du än försöker så kommer du alltid att tycka samma sak som du alltid har gjort. Men att inse att man älskar någon och inte veta vad den har för känslor att ge tillbaka är jobbigt, vet ju inte direkt när jag kommer att få veta vad denna tycker om just mig. Men igentligen så måste jag inse att det är ju självklart att den inte gillar mig men ändå så finns det ett litet hopp om att den kommer snart att besvara min kärlek men somsagt det är ju bara ett litet hopp. Vem orkar igentligen det här med kärlek och sånt ? varför inte bara bli nunna eller något liknade ? Men svårt att släppa någon som man tycker om så fruktansvärt mycket men om man aldrig tar steget och förklarar hur det igentligen är så kommer det ju aldrig att hända någonting vare sig det är bra eller inte.



Att lita på någon..

Vad är det igentligen? vad kan man berätta och vad kan man inte berätta? finns det någon lag på vad man får säga? och det här med rykten vem kom på dom igentligen? jag menar säger jag tex igår var jag ute och gick och träffade en trevlig kille och vi pratade lite, när det har gått runt ett varv igenom byn så har ju någon lyckats förvränga det så när det kommer fram så har man ju legat med killen, varför är det så? är det kul att snacka skit? visst jag har pratat illa om folk men aldrig spridit ut rykten som inte är sanna, förstår inte meningen med det hela. Vad får man ut av att sprida rykten? och kanske tilloch med förstöra för någon?. Om jag ser en lite mullig person inte fan sprider jag ut rykten om att hon är gravid ialla fall. Men vissa har väl inget annat för sig kanske, aja nu släpper vi det här och går vidare ;D.

Mogen?

När är man mogen igentligen och hur vet man att man är det ? blir man någonsin mogen ? Det är ju inte direkt som en frukt som växer och blir mogen så att man kan äta det, eller är det så? vi växer och börjar först när vi är små och sedan trotsåldern och sedan pubertetet och sedan vuxen och sen gammal , alltså först omogen sedan nästan mogen sen halvt mogen sedan mogen och sen övermogen? xD Ne men det är väl inte direkt så vi tolkar mogen men det var ett bra förslag :P. Alla är barnslig någongång vare sig man är mogen eller inte. Konstiga funderingar men ganska kul att fundera på är det verkligen någon som vet vad det innebär ?

Kärlek.

ingenting säger att man inte kan ändra på vad man tycker om en människa, man får tycka precis vad man vill det finns inga lagar på det men man behöver inte alltid säga vad man tycker och tänker.
Att veta att en person står vid ens sida vad som en händer och alltid finns där är det underbaraste som finns, att få bli en del av en annan männsikas liv kan kännas läskigt men sedan förstår man hur fantastiskt det är =). Att hamna i kärlekens dimma kan vara underbart men ändå farligt för man måste lära sig att ta sig ut någongång ibland, visst vill man vara med den man älskar men att vara med varandra exakt hela tiden funkar inte (oftast) så bra, man måste kunna ta ett andetag för sig själv ett tag, jag menar inte att ta en break men att vara för sig själv är alltid bra och att absolut inte glömma bort sina kompisar ! ;D
Idag har jag lärt mig någonting viktigt faktist eller ja insett att man kan inte bara tro något man måste veta och jag vet att jag gillar någon ;D.




På Tisdag så ska jag "flytta" in hos Johanna och det ska bli kul =) men kommer nog att komma hem varje helg ändå om ingen vill besöka mig :)? Men ialla fall så ska jag för första gången på ungefär ett år ha idrott på skolan ! Undra hur det kommer att gå själv så tror jag eller ja rättare sagt hoppas jag på att det kommer att gå bra. Imorn åker man tillbaka till Lindas lägenhet med all packning -.-' Är så less på att bära på den där väskan xD haha som Fille kallar mig, Flyttpåsen ;)..Men den är så tung och den här datorn jag måste kånka på varje dag är ju inte den lättaste heller får ju ont i nacken och om jag får ont i nacken så spänner jag mig och spänner jag mig så får jag ont i huvudet, Jag måste sluta bära på datorn xD.
Men nu glömmer jag det förflutna och skiter i framtiden, Jag lever i nuet !

Ska sova nu så vi hörs ;D

Ciao!!



Helg =)

Sitter och kollar på tv med maria och alina :) på något barn program eller haha det var mr.bean tecknade ;P
Aja igår satt jag och maria och drack alkoholfri öl och cider ;P haha men idag kanske det tilloch med blir alkohol i ;) hopppas det blir en kul kväll ialla fall ..Och inte nå jävla STÖDE !!

Men nu ska jag vara social med familjen så skriver mer om vad som händer i kväll senare ;D

Ciao!



Godis sugen !

Sitter fortfarande i Lindas lägenhet men känner mig ensamen för både linda och ida ligger och sover =/
Men funderar på att gå och köpa godis ock känna sig almänt fet alldeles för sig själv men hur kul är det ? Själv tycker jag inte att det är så kul men har ju inget val eller? någon som vill hitta på någonting kanske?
I sånna fall så hör av er ;D !!
Men nu ska jag ialla fall dra till affären och köpa gotti gotta ;D Puss hejj<3



Telefon köer är ämnet idag !

Jag hatar telefon köer finns nästan ingenting värre än att sitta i telefonen tyst och meningslös och lyssna på nån jävla reklam tills man får prata med Tex Arbetsförmedligen!..
Min faster har suttit i 25 minuter i telefonkö och dom sa 18 minuter, hennes pengar rasar ut ur mobilen och landar i en soptunna, känns det som ialla fall som för jamenar hon betalar för att lyssna på en kärring som snackar reklam om arbetsformedligen.se , dom kan ju åtminstonde säga att dom ringer tillbaka när det är hennes tur ! så tycker ialla fall jag att det ska vara. Att sitta och vänta ibland 30-40 minuter på att man ska kunna få ställa en fråga som dom kanske inte ens har svar på :s Hur meningslöst var det då inte att slösa pengar på att vänta ? Aja som tur så behöver ialla fall inte jag Än så länge ringa dit ;D!
Fast Linda är ju telefonförsäljare själv så att aa hon får skylla sig själv.. Dom är hatad av alla dom ochså ;P.

Ciao! ;D

New day has begun

Sitter i Lindas lägenhet med Linda och Her friend Ida, jag sitter vid datan och Linda leker förståndshandikappad och Ida går runt som en höna ;D.

Vet inte riktigt hur jag ska göra idag, om jag ska stanna och sova mellan Linda och Thomas eller om jag ska åka hem Jag har ju inte fått tag i Johanna än =/..
Jag vill ju hem Too The family men ha ju skola imorn hmm.. någonting att fundera på ;).



This world is just to much for me, it feels just like Im two people Living two lifes.
Don´t know what to say or what to do any more. Everything, every step I take feels just like another misstake.
It feels right then but afterwards its just feels wrong.
Im afraid to lose you but Im more afraid to let you take a step closer.


Men ska vara social med Linda och hönan Ida nu men vi hörs ;D

Ciao!!



Sömnlös natt igen =/

Nu har det snart gått en halv vecka utan en riktig sönm jag orkar inte ens kliva upp på morgonen längre och i vanliga fall så passar jag alla tider men nu känns det inte direkt någon mening med det.
Men måste skärpa mig imorgon ska jag ialla fall till skolan för första gången den här veckan och det är ett måste, från och med nu ska jag sköta skolan annars kunde jag lika bra ha stannat på boberg.

Vissa förstår inte när det är allvar, man kan inte ta allting på skämt jämt.
Här försöker man ta dagen som den kommer och inse att man faktist inte längre är ett barn, nu måste man ta ansvar för sig själv och inte tro att föräldrarna ska hjälpa en ur svåra situationer.
Men jag har ialla fall bestämt mig nu för att skärpa mig så jag ska ringa till Johanna imorgon när jag slutar skolan så hoppas att hon inte jobbar.

Sitter i sängen och skriver om mitt hopplösa liv, om hur fruktansvärt illa det kan vara men det finns faktist någonting possitivt i det hela också man får ju göra det bästa av situationen så nu är det slut på det negativa och dags att ta fram med det possitiva, det har jag lärt mig av min alldeles egna Dr.Fill ;D.
Det är så underligt att livet kan vända så pass fort utan att man igentligen tänker på det, att sakna någonting utan att igentligen veta vad det är man saknar, att en människa kan vara så underbar men igentligen inte veta varför och att det possitiva kan bli det negativa men ändå vara det possitiva i det hela.
Har så många funderingar och frågor som aldrig kommer att bli besvarade.

Här om dagen så läste jag en kärleksbok när jag var och hälsade på mormor och hittade många roliga och vackra saker/texter, hittade en text som jag fastnade för som stämmer så fruktansvärt ; Den största lyckan i en människas liv är ibland minnet av en kyss, också var det en fem åring och en sex åring som hade svarat på frågan ; Hur får man någon att bli kär ?  Den 6 årige hade svarat; Man säger att man äger en hel hög med godis affärer ;D gulligt , och den 5 årige hade svarat ; ska vi gå in på mitt rum och pussas?..Haha Visste inte att barn i den åldern tänkte så men utvecklingen är snabb och lättlärd xD .

Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva men jag har ju några timmar på mig ;P
Men jag kan berätta om en bok som Maria har som jag ville läsa, Den handlar om en tjej som är 15 år och är med sin kompis på en fest där hon ska träffa en kille hon tycker väldigt mycket om och under kvällen så dricker hon och dansar med hennes kompis louise och killen "arvid och hans kompis , men till slut går arvid och hon iväg upp på ett rum och börja mysa och pussas och sånt :P men det slutar med att dom ligger med varandra och dagen efter vaknar hon upp på festen brevid arvid och hör att någon ropar på henne och berättar att louise inte mår så bra :P men efter festen så börjar hon och arvid att snacka mer och mer till slut är dom tsm och efter ungefär 2 månader eller vad det va så inser hon att mensen är försenad och gör ett graviditetstest och inser att hon är med barn och vet inte vad hon ska ta sig till, arvid hade berätta tidigare samma vecka att det var fest hor nån grabb och dom skulle det så dom åker dit och hon dricker även fast att hon vet att hon är gravid men kvällen slutar med att hon spyr och mår skit. i ungefär 1 eller 2 veckor ligger hon bara i sängen och mår dåligt och hennes mamma börjar bli mer och mer orolig för henne, hennes kompis louise dyker upp en dag och vill veta hur det är med henne ochinte fören då berättar hon för louise att hon är gravid och att hon tänker berätta det för hennes mamma men ville berätta för louise först så bara några minuter efter att louise får veta det så sitter mamma hennes på rummet och Jessica, som tjejen allt handlar om heter, tar några djupa andetag och berättar sedan för hennes mamma att hon är gravid och hennes mamma andas ut med lättnad och jessica fattar ingenting men hennes mamma förklarar för henne att hon trodde det var något mycket värre som hade hänt.
Själv tycker jag att boken är jätte bra men har inte kommit så jätte långt in i boken men långt nog för att förstå vad boken handlar om.
Det var lite kort förklarat om vad boken handlar om och boken heter " som jag vill vara ".

Det måste vara väldigt jobbigt att välja abort även fast att man vet att det är nog det bästa om man är i åldern 15, som hon i boken, jag menar hon går ju iskola men att veta att man har något som växer i magen måste väl vara härligt på sett och vis? eller jag kan inte säga hur det är men jag har ju läst boken och jessica verkar vara orolig inför aborten men om man kollar på tvn på unga mödrar så verkar abort inte ens finnas ? xD eh jag vet inte.


En kärlek som inte blir besvarad, kan man kalla det så ?
Att visa känslor är ibland inte det lättaste, hur gör man ?
Att inse att den man älskar inte älskar tillbaka måste vara jobbigt.
Att sitta vaken varje natt och inte veta vad man ska ta sig till är varken kul eller lätt.
Lita på någon tar tid, rädslan för att bli sårad är som en cigarett , den är dryg men tar död på en till slut.
Att sitta här och försöka förstå vad man intalar sig själv är ungefär samma sak som att ha personlighetsklyvningar Att ha ett hopp om någonting man vet aldrig kommer att ske är som att sitta i Afrika och vänta på snö.

Många funderingar men inga svar ;D men har ialla fall lärt mig att säga kommer istället för att säga komma ;D.
Haha. Nu är det första natten sedan ifredags tror jag som jag sover ensamen utan Min Älsklings Maria =/ men får träffa henne igen efter skolan imorgon =D!! <3 men sedan kommer jag att sova i stan hela veckan förutom till helgen för då åker jag hem igen.
Undra hur helgen kommer att bli, hoppas på en kul men ändå lugn helg =).

Min låtsas Mormor sa alltid en bön för mig när jag sov hos henne och morfar som jag brukar säga för mig själv ibland innan jag lägger mig;D
" Levolle lasken luojani armias ole suojani jos sijaltan en nouisisi taivaaseen ota tykösi, AMEN" (Finska)
Saknar den tiden man kunde sitta i pappas knä och bara vara liten utan att behöva tänka på hur korkat det ser ut igentligen, att bara få sitta i en sandlåda utan att tänka på vad någon annan ska säga eller tycka om det.
Att krypa in i sina föräldrars famn måste vara något av det bästa i en uppväxt. Att inte alls behöva tänka på framtiden utan att bara sitta med pappa ute på gården och "meka" ellet cykla på sin 3 hjuling men nu är det inte så längre.
Men frågan är ju igentligen, vem sitter vaken en hel natt för att skriva något sånt här? Jag måste ju nästan vara den enda i världen ? 
Vet inte riktigt vad jag mer kan skriva om.
Har så mycket att säga men finns inga ord.

Har suttit och försökt formulera det här inlägget bra i ungefär en och en halv timme nu men tycks inte har komme så långt med det så nu får det se ut som det gör.



Varför bloggar man för? vad är det igentligen för mening med det?

Jag skriver inlägg, eller ja "bloggar" som det kanske heter . För att berätta om mitt liv eller igentligen för att det känns som att det är någon jag berättar det för när jag skriver detta alltså inte för dom som läser utan igentligen för mig själv, det kanske låter som att jag är något psykfall eller nåt men det är jag inte utan det är bara såhär jag tycker jag menar alltså att det känns som att jag har någon speciell att berätta vissa saker för men det är i självaverket mig själv fast att jag skriver ner det, jag tycker att det är lättare att skriva ner känslor än att säga dom till någon =P låter säkert helt sjukt men det är så jag tycker och känner.
Eller så kan man ju använda det som ett tidsfördriv om man inte har någonting annat för sig xD.

Men just nu sitter jag här framför datorn sedan kl.1.00 och lyssnar på det pipande ljudet ifrån laddaren till mobilen, det knarrande ljuden ifrån golvet och sist men inte minst så hör jag hur råttan lever sitt liv nere i en bur  i tv rummet alldeles ensamen i mörkret och det är bara en halvtimme ungefär tills jag ska kliva upp så jag tycker inte att det är någon ideé att jag lägger mig ner och försöker sova men önska att jag kunde för dom läskiga ljuden jag hör runtom kring mig är inte kul =/ hatar att jag ska vara så fruktansvärt rädd för allting, varör finns ens rädsla? vad gör den för nytta? Världen är underlig men allting har sina egenskaper.

Den bästa känslan i en människas liv måste vara det tillfället när man får hålla om någon att veta att man har någon vid sin sida vad det än gäller att få känna sig älskad eller?
Det är ialla fall vad jag själv tycker att få känna närhet av någon man älskar.

Men nu är det snart dax att ta sig en fika och en kopp kaffe och pallra sig iväg till tåget för att sedan fortsätta en lång dag på arenan, men får ju träffa Maria vid halv 4 såå det här ska nog gå bra ;D
Måste bara berätta att Jag älskar Maria som vän förståss :P, för att hon ställer upp för mig vad det än gäller precis som äkta vänner gör ;D <3 Vet inte hur jag skulle klara mig utan dig <3 Puss och kram på min Fiina vän Mariaa =)!

BTW! jag klår alla på café world på facebook ;D

Men men ska väl ta och masa mig ner och fika men skriver mer idagen slut =) Puss och kram ha en trevlig dag ;D
OBS!
Har inte kunnat lägga ut detta inlägg tidigare pga att min dator segade ner imorse när jag hade skrivit klart allt, alltså det tog hela natten för mig att skriva detta sjuka blogg inlägg ;D


Ciao!


 


Jävla bajs !

Vaknade imorse alldeles själv för maria hade redan åkt till skolan =/ :P .
Jag tog halv ett tåget till fränsta och va med maria =) det var nog det enda roliga som har hänt mig idag än så länge, just ja jag fick åka bil med fille, näcken och skulle ifrån fränsta också ;D
Nu sitter jag i tv rummet med grabbarna xD och väntar på Älsklings Maria =D!! <3

I hate bad news =/..

Ciao !



Måndag igen =(

Kunde knappt sova inatt drömde massa läskiga saker, kändes som om allt var verkligt men det var det ju inte =P.
Nu har jag precis äte upp min glass och Maria har åkt hem :'(, men bara för att duscha ;D komma ju såklart tillbaka !! ;D <3
Om ni vill veta vad jag har gjort i helgen så kolla http://annamariaericajonsson.blogg.se/
Där finns det bilder också ;D
Jag har iaf vare med min älskade Maria =D<3



Min alldeles egna snygging! <3 ;D Haha





HOME !!

Äntligen hemma i lilla ljungaverk ;D sitta hemma och ta det lugnt har såå fruktansvärt ont i kroppen men ska äta nu men skriver sen ;D
Ciao !!





Tandläkaren..

Sitter nu och vänta på min skjus för jag ska få åka BMW till tandläkaren idag ;D fett nice !! Så nånting possitivt finns det faktist idag :), men hoppas dom inte ska dra nån tand idag för om dom gör det komma jag ha en fet glugg =( hah ;P men ska göra mig klar nu men skriver sedan hur det gick ;) 
 
Ciao !



Strumporna ;D

Nu har jag vare och köpt nya fina strumpor så nu är jag nöjd ;D...



Bara 40 kr blev det, i pack med 2 par kostade 20 kr på Åhlens i sundsvall ;D
Är såå överlycklig men undra hur länge dom här komma att hålla ;D.
Aja ska låta Linda få sitta vid datan ett tag.
Ciao såå länge !



Sjuk -.-'

Sitter hemma hos Linda och harklar mig och snorar =/, mår inge vidare idag ont i halsen och snuva tror jag börjar bli förkyld, vill inte vara sjuk men ska iaf ner på stan och köpa strumpor så att jag inte fryser om fossingarna ;) men ska göra mig i ordning nu.
Hoppas ni får en trevlig dag idag så hörs vi kanske ikväll !
Ciao !




 


A new day has arrived

Idag har jag börja dagen med 3 timmars pass matte men ligger fortfarande efter *suck*, men får jobba hemma så jag komma i kapp.
Fett less på allt just nu men en possitiv sak har jag fått iaf , mina linser jätte snygga ;P måste bara vänja mig vid dom :P.

Sitter hemma hos Faster Linda nu och lyssnar på musik, kollar några sidor och kopplar bort livet för en stund.
Imorn blir det Arenan och "jobba" hårt ;P men måste tänka på att inte stressa för mycket, kroppen pallar snart inte med mig xD, Just nu måste jag bara tänka på att ta det lite lugnt ;).

Har inte så mycket att skriva inte vad jag komma på iaf, har berättat det mesta nu ;P.

Tandläkaren på Torsdag så ska dom få planera hur dom ska fixa mina tänder och hur dom ska sätta in rälsen =/ *suck*...Hatar tandläkaren men vill ha fina tänder ;).

Åker hem på fredag och tydligen så ska familjen bort så blir ensam hemma, Hur kul är det !? inge kul alls, någon som vill vara med mig? =) vore trevligt med lite sällskap =).
Aja sålde råttan till mamma så jag kan få köpa strumpor xD haha ;) har ju inga makapar eller hela:P.







Look in my eyes and say you and me


alone

Nu är man ensam i Lindas lägenhet och kollar på tv och sitter vid datan hoppades på att nån skulle ringa och säga jag kan kolla på tv med dig men ne inte alls :P men så farligt är det inte att vara ensam bara enormt tråkigt =(.
Har inte så mycket att säga om min dag förutom att allt har gått åt helvette.
Ska fortsätta sitta i min ensamhet ;P såå vi hörs ;D
Ciao!

RSS 2.0