Magnus Carlsson =)

Idag ska jag och mamma till kyrkan i fränsta och kolla på när syrran ska sjunga med kören och vi ska faktist få träffa Magnus Carlsson också =) han ska sjunga han med i kyrkan ikväll, tycker inte om att sitta i kyrkan men får ju inte missa när syrran ska sjunga med Magnus ;P inte för att jag är något fan men han har en otroligt skön röst =D! Ska självklart knäppa massa kort som jag sedan kommer att lägga ut några här på bloggen och kanske på bilddagboken =).. Men ska göra mig i ordning och äta någonting !

Ciao!

meningslöst

Idag klev jag upp vid halv 6 tiden för att jag skulle ta tåget till skolan såklart men kändes inte så nödvändigt för jag hade bara en lektion, visst jag hade prov men misslyckades väl ialla fall =P och sedan tog jag halv 11 bussen hem och 1.30 på en buss är inte så fruktansvärt kul xD men somnade i ungefär 10-15 minuter ;P.. Men nu sitter jag hemma och käkar kyckling och bulle och lite vatten och bra musik på det ;D !

Ciao!

You know Im crazy over you ;D

Gammal låt men otroligt bra =) inte bara texten utan karlns röst ;P

Nelly-dilemma  <3

Matte och jag fyfan !

Det här med matte, alltså jag fattar inte ett skit försöker verkligen och det går inte !? jag har prov imorn och jag hoppas att jag kan skriva åtminstonde ett tal för jag fattar fan ingenting är så jävla less på den här skiten, är på riktigt dåligt humör nu och ingen i familjen vet heller om det tal/kapitel jag behöver hjälp med .. *suck*! Vet inte hur jag någonsin ska lära mig det så kallade matte ? ligger redan efter nå fruktansvärt ! :( Vet inte vad jag ska säga förutom att jag HATAR matte !

Idag har jag vare hemma typ hela dagen förutom när jag följde mamma till carina som hade gjort skit goo mat ;D men som sagt så kan jag inte äta xD men åt en då men ont gjorde det :( och sedan åkte vi och hämtade jon och alina och for på julskyltningen i Fränsta som var helt värdelös, blir bara sämre för varje år och nu är jag alldeles för gammal för att gå in i tomte grottan och få godis xD =P men vi drog hem vid halv 8 och fullt hus hemma som vanligt =P men dom drog vid halv 9 tiden förutom Jon och Fille dom kanske stannade i 10 min till xD hah =P men sedan satt familjen och kollade på tv och tjafsa lite tror det kallas syskon kärlek =S.. men nu sitter jag vid datorn efter att ha försökt jobba lite matte då men jag gav fan i skiten så nu lyssnar jag på musik och njuter av texten och skriver med älslkings Maria =)<3

Ciao!

Lyckat ..

Haha kvällen började vid 11 men varade till halv 5 då jag deckade xD haha fyfan ber om ursäkt för en alldeles för full kväll ;D!

Nu sitter jag vid köksbordet och funderar på vad man ska göra ikväll , kanske en film kväll kanske ? någon som är på? ;D ne nu ska jag sitta här och ha ångest för gårdagen men vi hörs! Puss hej! ;D

Klar !

Nu har jag vare hos tandläkaren och dom satte in 4 gummisnoddar mellan tänderna där bak xD trycker lite på tänderna nu men ingen större smärta ;D

Ciao!


Falling into you

Celine dion är min favorit just nu, såå otroligt bra!

Lyssna på denna; celine dion - it´s all coming back to me now  <3! ;D

Dentist..

Ska till tandläkaren idag, fyfan, ska sätta in gummisnoddar på två tänder så att jag kan dra dom bakåt och sedan blir det rels :( men men vill man vara fin så får man lida pin.. xD.
Har nyss fikat med mamma och pappa =) och fixat mig så nu väntas bara tandläkar tiden =/. Ikväll beger jag mig till stan igen, måste fixa datakunskaps uppgiften också ! Aja ska ta det lite lugnt nu men skriver sen hur ont jag har xP !

Ciao!



Torsdag ! xD

Av en konstig anledning så har jag alltid fått en tid hos tandläkaren på en torsdag xD, alltså sen jag började i stan, idag var jag hos tandläkaren och dom berättade att jag skulle få nattskena men först skulle jag få gummisnoddar på tänderna näst längst bak och då tyckte dom att jag skulle kunna göra det i fränsta så dom fixade en tid åt mig den 26/11 alltså nästa torsdag och sedan den 3/12 en torsdag så ska jag åka tillbaka till stan och få skenan xD det är en sak man spänner fast i gummisnoddarna som sedan går ett varv runt huvudet så att den ska kunna dra bak tänderna xD som tur är så ska jag bara ha den när jag sover ;)..
Just nu sitter jag i lägenheten med syrran som följde med mig till sundsvall imorse, hon var ändå sjuk;D, och väntar på att hanna ska komma tillbaka. Jag försöker också komma på något som jag ska skriva om på nåt bildspel till datakunskapen men det ska iaf handla om något av mina fritidsintressen och jag har inget speciellt egentligen jag är ju bara med mina kompisar eller nåt sånt det är ju inte så att jag är med i något sport..

Har varit jätte duktig idag för jag har diskat allting som stod på diskbänken och jag har dammsugit och torkat av tvn ;D!! Jag är en Duktig flicka xD..

Saknaden är stor!<3


 
Så töntigt men ändå gulligt xD


Ciao!


 


The larssons !

Jag är inte vem som helst ne jag är speciell, placera mig i mängden ändå sticker jag ut ;D! Love your self before you try to love someone else.. Love the one you realy are and not the one they want you to be !;D <3 

Michael jackson ;D

Michael jaksoc ft jesse.C - They don´t care about us !
Såå jävla skön låt, en låt man bara inte kan sluta tycka om ;D !

Fredag 13/11-09

Idag är det fredag den 13:de och jag sitter helt slut och trött på skolan nu och väntar på datakunskap Suck! Vet inte riktigt vad som händer idag men mamma och pappa snacka om att vi skulle åka till kramfors men jag känner verkligen för att vara hemma och bara slappa !.. Är såå hungrig nu! GE MIG MAT! SÅ trött och jag ser fan helt sjuk ut idag men inte bryr jag mig det är ju bara skolan ;D!



Brunobanani vs Diesel !

Brunobanani Pure man that´s the shit ! ;D <3 Luktar nå fruktansvärt gott;)

Diesel Fuel for Life Luktar också jätte gott ;D
svårt att avgöra vilken som luktar godast dom har ju olika egenskaper tex Pure man luktar lite sött medans Fuel for life luktar lite mer starkt ååh såå svårt att välja ;P

Vad tycker ni? =D

Torsdagen!

Idag har jag vare på arenan och lärt mig bära tallrikar och glas =) det var jätte roligt, men sedan tog min snus slut och jag är ju inte 18 så jag kunde inte köpa själv och hittade ingen som kunde köpa eller rättare sagt jag känner ingen så då åkte jag hem till ljungaverk så då fick jag det jag ville ;D. När jag kom hem så blev det lite dator och tv tills mamma tog fram något tränings program så jag och mamma och lillsyrran provade och fyfan vad jobbigt det var kommer nog att kännas imorn =P men det var kul. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska vara vaken hela natten eller om jag vågar chansa på att jag kommer att kliva upp imorgon och eftersom jag sover i ljungaverk så måste jag kliva upp vid 5 för tåget går vid 6 tiden -.-' Suck! ..
Undra vad det blir imorgon kanske åker till kramfors men vet inte om jag vill känner ingen ork till att göra någonting annat än att slappa en helg, ta lite tid för mig själv skulle vara väldigt skönt ;D!

Ciao!


 


Ångest !

Nu har jag faktist längtat på att få gå till skolan men ne va gör man jo man försover sig ! fattar inte vad det är för fel på mig ?! jag har aldrig försove mig förut jag har alltid hållt tiderna till skolan och jag har ju gått och lagt mig i tid ! kan någon berätta för mig vad det är för fel!? FÖr jag mena ska det fortsätta så här så kommer jag att få gå om ettan igen och det vill jag inte ! det är väl inte meningen att jag ska behöva sitta vaken varje natt för att kunna kliva upp i tid "/ aja Ska göra mig i ordning nu för jag ska åka till skönsmon och laga mat med Agnez och hon ska hjälpa mig med matten =D!
Btw! jag har lyckats med en inbakad fläta i luggen =). Funderar på att skaffa hårförlängning vad tycker ni ? ;D

Ciao !

♥ 



New day, new misstakes?

Ett litet misstag kan göra så att allt försvinner på bara några få sekunder, ingen är perfekt alla gör misstag men man lär sig av dom.

I can´t just let it go, i think about it all the time and I don´t know what to belive, was it a misstake or not? On my head spinning around all day and all night, can´t sleep whitout knowing the truth. So far away but still so close, don´t know what to think. Running around whitout knowledge..

The days song; http://www.youtube.com/watch?v=RAQPQuGGJhM 

Har diskat nu =) men ska iväg och handla lite mjölk och toapapper ;) Men ha en bra eftermiddag ;D !

Ciao!




Fredag idag ! =)

Nu sitter jag framför datorn och har nyss vaknat, funderar starkt på att gå och fika men vet inte riktigt vad så väntar ett tag ;).. Igår kväll va jag så duktig och städa hela mitt rum ! =D Roligare att vara i mitt rum nu när man inte snubblar på allt som låg på golvet =P. Jaha ikväll lär det inte bli något speciellt förutom en hemma kväll med Maria ;D.


Ciao!


 


Noo !

Vaknade imorse och ville bara somna in, det var snö överallt inte mycket men det var alldeles vitt =/ jag hatar vintern visst det är kul att åka skoter men det är ju så kallt. Aja nu sitter jag och kollar på tv och har jätte ont i huvudet och tog febern imorse och det stod 36.8 och i vanliga fall har jag 36, inte mycket skillnad men det känns =/. Ska fortsätta kolla på tv nu ..

Ciao!



Hatar SPAM!

Av vilket nöje orkar man sitta och spamma folk?  Kanske för att irritera folk men vad tycker man själv om att bli spammad ? just det ! HATAR SPAM!!! snacka folk som inte har nåt liv...


Nothing too do ;D

Nyligen så visade någon en video för mig på youtube.com och jag kan inte sluta kolla på den, hon är hur grym som helst lixom att ens komma på att göra någonting dyligt :P Min nya förebild ;D Kolla; http://www.youtube.com/watch?v=fNF2bqikQx0  . Jag satt och kolla runt lite på youtube.com och hittade en video och han som har gjort den har slage mitt rekord på att snacka, Kolla xD; http://www.youtube.com/watch?v=wS0wuRx90yw&feature=channel jobbig jävel xD.



Har absolut ingeting att göra förutom matten, som jag snart ska börja med ;D, så jag tänkte försöka hitta på något bra att skriva om tex funderingar över könsdiskriminering.

Killar skryter om hur många dom har legat med medans tjejer döljer hur många dom har legat med, en tjej klassas som slampa om dom har haft sex med många och killar blir "coola" eller ? varför är det så? vi är uppvuxen med att män tjänar mer än vad kninnor gör, män har större makt än vi kvinnor har men varför är det så, hur började allt det här? Finns det något svar på det igentligen? Jag menar vi alla är människor den enda skillnaden är könet, Penisen bestämmer, är det så det fungerar? Och det här med färger tjejer ska ha rosa och killar blå vem kom på det? eller fruntimmer ska vara hemma och ta hand om barnen och stå framför spisen medans karln i huset arbetar, så är det inte längre. Hur tycker nu att det är? skriv vad ni ty´cker och tänker om det här =).

Dagens låt; http://www.youtube.com/watch?v=foE58HGxir4 ;D

BTW!!

Jag älskar min Maria ;D <3



Im so SORRY ! <3 ;D


Sömnlös -.-'

Förstår inte vart problemet ligger, jag har jätte svårt för att somna plus att jag har hostat hela natten =/. Här försöker man sköta skolan också blir man sjuk men men får sitta med matten hela dagen idag då så jag inte halkar efter allt för mycket. Just nu så sitter jag och kollar på tv och försöker komma på ett sätt som jag kan sova på utan att få nackspärr :S har haft det över en vecka nu.

Funderar på att stanna över helgen i Stan men är inte säker, vet inte riktigt varför men vill väl bara komma bort ett tag men men vi får se hur det blir =).
Aja ska jobba matte nu !

Ciao!

♥ 



Jiho!

Nu sitter jag i lägenheten hos johanna och vänta på att maria ska komma till stan för vi ska till Birsta och kolla ;D ! Har inte så mycket att säga men jag har haft en ganska så bra dag iaf :P har vare på skolan också ! SÅDESÅ! jaja ska dra mig ner på stan men skriver ikväll  om jag kommer ihåg ;)

Ciao!



Stan idag dåe

Sitter hemma vid datorn och har nyss vakna nackspärr än -.-' men men annars så sov jag väl ganska så skönt xD jaha idag bär det iväg till stan , skolan börjar ju imorn igen =/. På torsdag ska jag till tandläkaren, dom lär nog inte bli så glad när dom ser att en bit ifrån tanden nästan längst bak är trasig , skulle ju öppna en flaska.
Aja hoppas jag hinner träffa Älsklings Maria today =).

Ciao!



RSS 2.0