30/11 -10

Just nu:
Lyssnar på härlig musik och funderar på vad man skulle kunna hitta på med älsklingen. Det finns inte så mycket att välja på när man bor i ljungaverk men någontiing skulle jag väl kunna komma på.

Innan:
Idag har jag varit hemma ifrån skolan (sjuk), har inte haft så mycket att göra förutom att ligga och slöa framför tvn =P. Vid 12 tiden kom älsklingen med lite skräp mat till mig ;) Precis vad jag behövde!


Bilder kommer också att tillkomma på bloggen men har inte hunnit fixat vissa saker på datorn än men men det kommer =)!


Ciao! =)

Utgång!

Jahapp då var det bara att fixa sig inför krogen då, hana banana smsade och sa att hon skulle ut så snart blir det utgång ;), haha jag som hade planerat en ensam kväll med massor av film men men den kvällen får nog vänta. Tar nu min första öl och gud vad svalkande god den är ;D!
Öl är väl det godaste som finns ! =)


3;dje skoldagen =/

Började skolan i måndags och fick reda på att vi ska fixa praktik plats tills på torsdag och nu har jag bara en dag på mig att fixa praktiken =/, men funderar på att vara på ett hotell och se hur det är att vara där =).

Nu så har vi fått datorerna igen =)! så skönt! =D

Idag så ska jag syrran och Älsklingen åka till birsta och kolla kläder och skor =)!

Är redan skolless och hungrig


Skulle sitta fint med en fika ;D!

Mys

Mikalea

Snygg Mikaela ! ;)
Nu sitter jag och väntar på att mikaela ska komma =) så nu snart ska vi ha det lite myyysigt ;)

hell yeah

Sitter hos älsklingen idag igen =) har nyss kolla på fyra avsnitt till av one tree hill ;) såå underbara avsnitt !!
Får en helt annan syn på livet och kärleken, vad det egentligen betyder.

Nu snart så är behandligen klar har bara en tablett kvar av pencilinet ! =D Och det känns bra =).

Igår tog jag och städade älsklingens rum=) och han vart jätte glad =).
Skulle egentligen tagit en promenad med Madde men det regnade så nå fruktansvärt igår och idag med =/ suck, vart har solen snurrat?

Aja nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill och sedan blir det lunch! ;)

Ciao!

Idag klev jag upp vid halv 11 och myste li...

Idag klev jag upp vid halv 11 och myste lite med älsklingen innan han skulle åka iväg på jobbet :). Alldeles nyss så gick jag och Syrran ner på kiosken för att köpa glass och när vi satt oss ner för att äta dom blev vi attackerad av en geting Men sedan trodde vi att den var borta tills Syrran slickade på glassen och blev stucken på tungan :( stackare, Men nu sitter vi hemma och tar det lugnt framför tvn :) Ciao!


Sitter på pizzan nu med syster madde och ...

Sitter på pizzan nu med syster madde och david :), fick tyvär vänta väldigt länge på min pizza Men annars var de gott :p. Igår va jag och Syrran i sundsvall och kollade på takida :) vi hann höra 3 låtar :p sen åkte vi tåget hem och så kom älsklingen och hämtade oss på station i ljunga :). När vi kom hem inatt så låg jag och älsklingen och myste i sängen :) Men idag så åkte han till naggen för dom skulle ha klass fest :) så får inte träffa honom fören inatt :( <3 Men nu ska jag vara social med pupporna :) Ciao !


Nu har jag kollat klart på alla 3 avsnitt...

Nu har jag kollat klart på alla 3 avsnitten av one tree hill :) och dom är hur bra som helst! Ibland känns det som om att jag skulle vilja leva som dom i serien :p visst det låter Töntigt Men det verkar så underbart, visst har dom också problem, allt är aldrig lätt Men dom verkar ändå reda ut allt till slut :). Jag fick förresten tid på vårdcentralen imorgon kl.11.00 :) ne nu ska jag ta och göra mig i ordning :) Ciao!


Hej! Vaknade vid halv 4 inatt och hade så...

Hej! Vaknade vid halv 4 inatt och hade så nå fruktansvärt ont, urinvägsinflammation, kunde knappt kissa :(. Men nu sitter jag och dricker te så att jag åtminstonde blir lite bättre sedan så måste jag ringa till vårdcentralen och hoppas på att det finns en tid och då blir det till att käka pencilin "/. Ne undra om man ska ta och kolla på one tree hill, har dom 3 sista avsnitten av säsong 5 :)! Ciao!


Nu har jag gjort ett armband till älsklin...

Nu har jag gjort ett armband till älsklingen :p hoppas han gillar det :) haha, mamma fick nåt paket med massor av pärlor och saker så då tänkte jag att varför inte :p hade ju inget annat för mig :p hoppas det inte vart för tjejigt bara :). Ne nu ska jag börja packa ner saker ifrån rummet så att jag snart kan börja måla :) ! Ciao ;)


RSS 2.0