Min dag today

Idag så åkte jag till Tomas och Annas stuga (mamma och pappas kompisar) och skulle "fiska" men när vi kom till "parkeringen" så ville ingen skjutsa oss till stugan så det vart vandring på isen =P jobbigt men kul men hälften stannade på vägen för en rök paus men jag och Anna fortsatte gå medans latgrisarna äckel rökte -.-' .. När dom (latgrisarna) kom fram så hade vi hunne börja elda i stugan =) , det vart inge fiska haha vi gjorde upp eld och sedan började jag frysa om fingrarna så jag gick in i stugan där mamma och Anna satt och löste korsord =P sedan kom näcken, skulle och tjobba in så då grilla vi korven på kamin xD Haha gott ! Sedan skulle jag åka hem,orkade inte varar kvar,så fick jag åka skoter till "parkeringen" med skulle, fort som fan gick det ! =D.. Älsklingen körde hem mig och näcken så näcken var med mig hemma ett tag tills mamma och pappa och Äckel daniel kom hem, då skulle han hem och äta =P

När syrran kom hem så skulle jag färga hennes hår svart och plast hanskarna man får med är så stora så jag färgade utan Hahah så nu är jag svart om händerna xD

Åkte till sundsvall med Min tremenning, han skulle skjutsa hem daniel och sedan åt han och jag på donken =P gott var det ! =)
Nu sitter jag bara hemma och funderar på om jag ska äta något =) !

Ciao!

städa, slappa, musik

Idag har jag städat och bytt gardiner(tilloch med strykt dom) =P känns fruktansvärt skönt att få bort all skit =)
Har nyss kollat lite på tv med Älskling men nu sitter jag och lyssnar på musik =)

Riktigt skön låt ! =) kanske inte bästa kvalien men den duger.Ciao! =D


good day ..

Ännu en underbar dag på praktiken men idag fick vi steka fläsk också =P, nu har vi fått reda på tiderna iaf, vi ska jobba från kvart i 9 till 4 denna vecka =).

Nu sitter jag bara här framför datorn och lyssnar på musik medans jag väntar på att det ska bli mat ;D
Har nyss duscha och det känns great att ha fått bort stek osen =P

Ciao! <3


who says..

'

I can do whatever I want to do !


Apu:n

Idag var det första dagen på praktiken och det var väl lite nervöst men var fruktansvärt kul =P Tiden gick väldigt fort fast att jag och Olivia stod i disken typ hela dagen men fort gick det iaf =)!

En dag på praktiken ;D


 

Olivia ! ;D

I promise its just water ;D

Hjärtansdag

I går så vart det middag hos älsklingen och sedan fest för mig i fränsta på Ålsta men blev inte så långvarig där men träffade på min Älskade Kusin som livade upp stämningen lite =D , vid halv ett kom skjutsen och då bar det iväg till honey ! ;D
Har knappt kunna sova inatt pga dunkande huvudvärk =/ men men tog Ipren när jag kom hem idag så nu är det över =) !

Fick jätte fina Rosor och choklad av Älsklingen idag <3 !Älskar dig <3!


Fredag 12/2 -10

Har haft en underbar dag på skolan idag =) var lite seg imorse men ändrades ganska så snabbt =) !
Nu lyssnas det på musik för att bli på lite bättre humör =) sedan ska jag göra mig i ordning för att vandra ner till Madelene och dricka lite kaffe och prata =) !
Ikväll har jag ingen aning om vad som kommer att hända men det är inte så svårt att lista ut, hemma kväll förmodligen om ingen har något bättre förslag =) .


Ciao !

Dont forgett to have a happy valentines day on sunday! ;D

Sick ..

Skulle kliva upp och gå till tågetr i morse men kände inte för att gå till skolan med hosta och halsont =/ ..

Aja idag så lä jag väl ska ta det lugnt och kanske städa eller iaf plocka undan lite på rummet, man ska ju kunna se att det är en tjej som bor här xD haha .

Imorgon blir det skola och köpa något till hjärtat ! men vette fan vad xD , We will see ! <3

Ciao ! ;D


oh ja ..

Vaknade några gånger inatt pga smärtan i munnen men men det lär väl förhoppningsvis gå över snart, vid 11 tiden klev jag upp och åkte med mamma till morfar och Briitta och drack lite kaffe och försökte äta en semla ;D.
Fick låna en bok av Briitta också som heter "Bilden av pappa" och handlar om tre syskon som blev sexuellt utnyttjad av sin pappa och andra pedofiler, det hemskaste är att den är verklighets baserad.

Nu ska jag fixa lite mat tror jag eller ja haha mixa ihop något xD

Ciao!


Ännu en dag hemma..

vaknade imorse av larmet men kände verkligen inte att jag hade någon lust att gå till skolan med denna tandvärk, fattar inte hur det kan göra så ont men men nu får man leva på soppa =/ .
Har vare ut och hämtat ved och duschat och nyss plockat undan lite nere plus att jag tvingade i mig en macka och yougurt.

Måste plugga lite matte också ..

Nä nu ska jag fixa iordning allting ! ;D

Ciao!

RSS 2.0