Today

Idag klev jag upp med älsklingen vid 7 och gjorde gröt =) sedan när han åkte iväg för att jobba så gick jag och la mig igen =) ! klev upp vid 9 halv 10 tiden och låg och lyssnade på åska en stund sedan gick jag ner och åt med familjen, sedan dess har jag kollat på tv och duschat så nu känner jag mig fräsch igen ;D!.

Undrar vad som blir av idag då? kanske hitta på något väldigt roligt om det blir fin väder, det ser ut som om solen börjar komma fram =) hoppas!

Aja ska plocka lite på rummet =/

Ciao!

Resan till Kramfors

klev upp 7 imorse med Älsklingen för att sedan packa och sitta på ett tåg i en timme och sedan ta bussen från sundsvall i en och en halv timme till kramfors bara för att få hälsa på släktingar -.-' Haha =P
Hoppas på en fantastisk helg ialla fall =)!

Saknaden är stor, iaf från min sida!

Att låta någon få en plats i ditt hjärta är nog det svåraste jag har gjort i mitt liv, känns fruktansvärt när man knappt får plats i den andres hjärta.. Den svarta sidan börjar ta över och tankarna förstör det inre.

Jag har alltid trott att sticka är lösningen men ju mer man lämnar desto mer försvinner man.


Slö dag =P

Vaknade vid 7 imorse när älsklingen drog iväg till jobbet sedan efter några försök lyckades jag somna om så jag vaknade vid 9 igen =P
Nu sitter jag fortfarande hos älsklingen och ska snart kolla på film, mikaela kanske kommer och kollar med mig =)

Ne nu ska jag slå igång filmen och vänta in Mikaela =)!

Ciao! <3

Idag =)

Jaha då var det Fredag igen =)
Klev upp 6 för att fixa syrrans hår och sedan kunde jag inte somna om så då var det bara att kliva upp =)
Just nu så håller jag på att fixa mig lite grann då för att jag ska upp till Ånge och kolla på studenterna, Älsklingen tar ju studenten idag =D! så jag ska åka upp kvart i ett =). Känner ju inte att jag behöver stressa iaf, det är ju ett bra tag kvar =P men men bättre tidigt en försent ;)

To do Listan

Fixa mig    [/]

Kolla på studeterna [ ]

Fixa mig  [ ]

Middag  [ ] 

Fest?  [ ]

Sova  [ ]Ne nu ska jag fixa mig så att jag blir klar =)! 

Ciao! <3

My day =)

Klev upp 22 minuter över 6 så jag höll på att missa tåget men mamma skjutsade mig så jag hann precis. När jag kom till skolan var jag alldeles ensam där och när jag öppnade dörren så gick larmet xD haha höll på att skita på m ig Haha fast det slutade efter ett tag men då fick jag migrän så jag gick och la mig på soffan och sov tills några idioter väcker mig men men sen var det bara att redovisa "jag" projektet på estetiskverksamhet så att jag skulle få ett G =)! Tog tåget hem vid 10 så nu är jag hemma med min älskade pojkvän och kollar på tv och bara har det mys =).
Imorgon blir det nog träslaget och fest hos agnez =)! Hoppas det blir lyckat.

Nu blir det att kolla på The Hills maraton ! =)

Ciao ! <3

RSS 2.0