Nothing too do ;D

Nyligen så visade någon en video för mig på youtube.com och jag kan inte sluta kolla på den, hon är hur grym som helst lixom att ens komma på att göra någonting dyligt :P Min nya förebild ;D Kolla; http://www.youtube.com/watch?v=fNF2bqikQx0  . Jag satt och kolla runt lite på youtube.com och hittade en video och han som har gjort den har slage mitt rekord på att snacka, Kolla xD; http://www.youtube.com/watch?v=wS0wuRx90yw&feature=channel jobbig jävel xD.Har absolut ingeting att göra förutom matten, som jag snart ska börja med ;D, så jag tänkte försöka hitta på något bra att skriva om tex funderingar över könsdiskriminering.

Killar skryter om hur många dom har legat med medans tjejer döljer hur många dom har legat med, en tjej klassas som slampa om dom har haft sex med många och killar blir "coola" eller ? varför är det så? vi är uppvuxen med att män tjänar mer än vad kninnor gör, män har större makt än vi kvinnor har men varför är det så, hur började allt det här? Finns det något svar på det igentligen? Jag menar vi alla är människor den enda skillnaden är könet, Penisen bestämmer, är det så det fungerar? Och det här med färger tjejer ska ha rosa och killar blå vem kom på det? eller fruntimmer ska vara hemma och ta hand om barnen och stå framför spisen medans karln i huset arbetar, så är det inte längre. Hur tycker nu att det är? skriv vad ni ty´cker och tänker om det här =).

Dagens låt; http://www.youtube.com/watch?v=foE58HGxir4 ;D

BTW!!

Jag älskar min Maria ;D <3Im so SORRY ! <3 ;D


Kommentarer
Postat av: Maria

haha roliga videor, mindre rolig bild!!!!!!!! :p Jag tänker uppfostra mina framtida barn färgglatt och utan könsbestämmelser, så det så. :) Jag älska väll dig med. :p

2009-11-03 @ 15:36:43
URL: http://annamariaericajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0