Jag vet !

Det gick nog i överstyr detta, det är nog bäst att jag bara tar avstånd ett tag jag menar allt gick för fort och jag vet att du vill inte så ialla fall för mitt eget bästa så tar jag lite avstånd ifrån allt det här. Förstår att du blir lite anti när det blir för mycket det skulle jag också bli om jag inte ville ha någonting som höll på att bli..
Är inte sur och inte ledsen, lite besviken kanske men det ordnar sig med tiden kanske är det jag som bara överreagerar och tar åt mig för mycket men det märks ju i sånna fall, hör av dig om du känner för det men bara om DU själv vill :) lycklig över tiden som var men tror den är slut nu, bästföre datumet varade inte länge.
Antingen är det jag som bara tror att jag får sånna där så kallade "vibbar" ifrån dig eller så har du bara för mycket att tänka på när det gäller sånt här drabbel..
Men nu ska jag tänka på skolan och skita i det här ett tag =)

Have a nice day ! ;D
I will !

Crazy over you ;D

God damn I am ! nå fruktansvärt tror det verkar kärlek i luften ! Haha från min sida iaf ;P..
But theres something about you, I just cant leave you alone ! Förstår inte vad det är men du är unik, speciell på något vis, bara såå underbar ! under all betong finns något mjukt ..Your eyes make me smile and your body make me happy but your kisses make me feel alive! ;D ooh good you make me feel the way I want to feel all the time! God damn you good! Allt jag har att säga nu är Hell yeah ;D
Kraam kraam ! ;D
Vet inte hur jag ska utrycka mina känslor men glad är jag ialla fall ;D

Fruktansvärt dumt!

Att säga att man är likt en annan tjej är det värsta som finns tycker jag iaf och sedan säga att man blivit snygg tack vare det .. fyfan lägre än glocolnet..
Att bli så nervärderad varje dag utan att veta om det är "Tix" eller något dom menar, att bli nertryckt för sitt utseende och för vad man gör är så otroligt omoget, att inte kunna inse sina egna fel så att man måste hacka på dom i omgivningen kan inte vara så lätt stackars jävel! är fruktansvärt less på era ord orkar inte säga emot men att tiga och ta emot allt som sägs är något jag aldrig har eller kommer att tolerera någonsin man ska kunna stå för den man är och visst man behöver inte ta åt sig allt som sägs heller men ett ord kan kännas som ett hårt slag mot magen..Men nu är det slut på detta, ignorera är ordet som jag kommer att använda resten av timmarna med er ! Stå upp va stark låt dom inte se din svaghet, du klarar allt bara du vill!
Jag har sagt det förut men säger det igen ! Glöm inte vem du är stå alltid för vem du är låt inte någon ändra på det! ;D KYSS!

Ny dag, nya händelser!

Kan inte sluta tänka på dig förstår inte, är jag kär? om inte så börjar jag bli.
Känslor så omtömlad så oförstålig, hur ska jag någonsin förstå?
You can run you can hide but I will find you know mather what!<3
Att vara ensam är skönt någon gång i bland men just nu saknar jag någons närhet och dennes varma händer runt om min midja, någon som får mig att le, känna meningen med livet helt enkelt någon som får mig lycklig och det är du, varje steg jag tar så finns du där, en sån underbar känsla som får kroppen att pirra, som får hjärtat att vilja så volter och stämbanden att ljubla av lycka men tungan dämpar ljudvågorna men ljublerna hörs innombords så ingen ska förstå, inte idag inte imorgon och inte nästa vecka. Sanningen är döljd men ingen vet hur länge, kanske i all evighet.
ensamheten får en att tänka annorlunda och  mer, ibland är det bra och ibland bara väldigt onödigt.
Vill ha någon som styr över mig till det bättre och som får mig att känna att jag är den lyckligaste människan på jorden! Men det enda som spelar någon roll nu är att jag får vara med dig och det är underbart =)!
Livet ger oss nya möjligheter varje dag vissa tar dom och vissa låter dom susa förbi som om det vore luft. Inser vi vad vi går misste om eller bryr vi oss inte ?
Ta det som det kommer, alla har sin tid man måste bara ha tålamod.
Glöm aldrig bort vem du är, var alltid dig själv och va ärlig, ärlighet varar längst och skapar minst problem.

Puss !! <3


too much on my mind..

Sitter här och väntar på bättre tider men dom verkar ha gått vilse eller är det jag som missar dom?
I väntan på egentligen ingenting men känns fortfarande som om att det händer nåt snart.
Känslorna blandas från hat till kärlek och fortsätter sådär, ungeför som om någon slår tärning om mina känslor.
Det började som lek, är det en lek, kommer det att fortsätta som en lek...
När vet man att man hittat den rätta?
Tankarna sprider sig runt i huvudet, vad ska jag lita på Ljuger jag för mig själv?
Leker tankarna med mig ? som sagt så är jag inte den smartaste människan på jorden men inte heller så dum att jag inte fattar att jag är förvirrad..
Om jag säger att jag inte älskar någon men egentligen inte vet vad eller vem jag älskar, är det fel ?
Hur ska jag någonsin kunna bli älskad eller älska någon om jag inte förstår mig på mig själv?
Men det jag vet är att jag älskar din närhet, dina andetag, din kropp emot min. Att ha dig vid min sida känns så fruktansvärt bra, det känns så rätt men är det egentligen rätt?
Varför ska jag ha den oturen att jag ska behöva tänka på allt på samma gång, att tänka på allt detta överhuvudtaget..
Vilket val jag än gör blir både rätt och fel men att såra är inte min stora förtjusning men ändå lyckas jag alltid med sånt skit..

Tiderna förändras, livet, helt enkelt allt. Man får ett hellt annat perspektiv på det hela under årets gång, Jag är inte samma person som jag var för 2-3 månader sedan. Att förändras kan både vara negativt och possitivt men jag tycker att det är rent ut sagt Jävligt bra att jag har ändrat mig för förut kändes det som att mitt liv skulle gå under, jag gjorde för många misstag, jag sårade, jag drack onödigt mycket men droger är något jag aldrig skulle ens tänka tanken om att börja med vare sig jag mår skit eller är döende och det var enda utvägen. Tycker synd om dom som har hamnat på den vägen! Visst jag hatar drogmissbrukare men jag vet ju inte varför det blev som det blev och hur man känner sig och kommer nog aldrig förstå heller.
Men ialla fall så har jag förändrats till det bättre, visst dricker jag fortfarande men inte lika mycket, visst har jag sårat någon men inte på samma vis.

Att se in i dina ögon är som att drömma om den perfekta platsen, så varm så underbar.
   
He kissed my lips I taste your mouth
  Do we have whats we need for this


This was all for today .. I think ;D
See yaa ! ;D


Wrong or right?

Så osäker och rädd för framtiden.
Så oförstådd av världen.
Älskad men känslan av hat finns fortfarande kvar.
Att aldrig veta vad som kommer att hända, rädslan av att allt blir fel men känslan av att det är rätt.
Känslorna och tankarna som snurrar omkring i huvudet hela tiden förvirrar dig, självförtroendet sviker och du faller mer dag för dag men ändå finns hoppet och du fortsätter kämpa, fortfarande osäker på viket som är rätt och fel, finns ens rätt och fel nu?
Ett ord kan förstöra allt man har byggt upp som du sedan kämpar för att få upp.
Smärtan svider på insidan men döljer på utsidan, ingen får ju se hur osäker man är.
Du försvinner i tankarna och allt runt omkring dig existerar inte längre, förstå/lär känna dig själv din personlighet och gå tillbaka till verkligheten då du kan bestämma dig för valet.

Du är vacker för den du är inget ska förändras, tyck om dig själv för den du är, höj självkänslan! Sluta aldrig hoppas fortsätt kämpa så kommer du mäska att det var värt det!

"Älska dig själv innan du älskar någon annan"


Help!

Det är ju något fel på mig ! ena dagen är det bra andra dagen är det fel också fortsätter det så.. Beslutsångest kallar jag det !

Singel är det bästa som finns men det finns nackdelar med det också.. Jamena fördelarna är så enkla att tänka på att vara singel är skönt för då är man fri, man har ingen som säger att det är fel men har man legat med någon då är man slampa och i min omgivning kommer det alltid finnas dom som säger att det är fel och berätta för mig vad jag ska göra och inte göra men det kan ju vara possitivt ;P..

Beskriv vad ni tycker om singel livet och varför ni tycker så, kul att få veta vad andra tycker om detta =)!

Change!

Kan inte fortsätta så här det funkar inte du måste förstå, jag måste ta avstånd.

The feelings are so confused but if it feels right isn´t it right then? Because when we are together everything feels right I feel real, so soft on the inside but so hard on the outside ;D but I like it !;D To have you next to me is a amazing feeling (a)


Förvirrade mig !

Vet inte vad jag ska säga eller göra längre, allt känns helt hopplöst känns som om det inte finns någon mening med att fortsätta ändå så känns det som att jag får vibbar ibland, bra flörtiga vibbar men kan ju vara något jag inbillar mig. Jag har en bakgrund, det har alla men min kanske inte ha vare den bästa om man tänker på hur jag har vare men allt förändras tilloch med jag ! bara för att jag har vare en idiot så kommer jag inte alltid vara det, jag har faktist ändrat mig fruktansvärt mycket och jag är inte färdig..I´m still working on it !

Har känslan att du finns, att en dag är du min men den känslan tappar färgen mer och mer för varje dag som du inte bryr dig. Du kanske är lika förvirrad som jag och det skulle inte alls förvåna mig men berätta för mig så jag förstår vill inte att allt vi har ska försvinna.

Right now I just want to fly on the highest cloud and just wish that you will find me someday.

I have meet the nicest guy ever but he is nothing compare whit you !

Rakastan sinua ja ärsytät mielelläsi minua ;D!

Mina känslor är ungefär som en våg ibland kommer den och ibland inte .. Can´t really express my self.. Tell me when you are ready cause I will be here for you anytime <3

Välkommen till min nya blogg!

Skaffade en ny blogg eller snarare en till bara för att fixa om lite men kommer fortfarande skriva på den andra men den här blir bara med känslor tror jag, ni märker hur det blir ;D


RSS 2.0