Öregrund! =)

Sitter och Farfar och Kicki nu och har nyss äte =) var ut med joel och Hanna en sväng och smällde några raketer och tog en rök :P men nu sitter jag bara här framför datorn och lyssnar på musik :P
Har funderat nu och kom på att jag kanske ska prova på en Blinde date xD haha vore kul att prova på :P men vet inte om jag skulle våga det :P hah men det var en bra tanke iaf ;)..

Ciao!

Färgar håret!

Färgade håret igår och blev inte riktigt bbra så färgar det idag igen =) hoppas det blir som jag har tänkt ;D! lägger ut bilder senare =)

Imorgon bitti bär det iväg till Öregrund ! =) Skönt att komma ifrån den här hålan ett tag, är så jävla le detta nu ! Och om någon är intresserad av att flytta med mig till sundsvall så hör av er ! =)

Ciao!

Sundsvall med Mamma

Har varit i sundsvall idag med mamma syrran och briitta och fått nya skor =D! Och nu sitter jag bara hemma och försöker komma på något att göra, jag skulle kunna åka till Maria om jag hade vare 18 och haft körkort men nu är det ju inte så så det lär väl bli tv tittande hela kvällen =P.. men men ska sminka syrran nu !

Ciao!

Gårdagen=Stort Fail!

Jag maria och Felizia bestämde att vi skulle träffas i sundsvall kl 16.00 får då kom jag fram till stan med tåget, jag skulle skicka ett sms när jag var framme för då skulle vi mötas vid statoil för vi skulle gå hem till mig så jag ringde när jag var vid statoil och då hade dom inte ens gått ifrån navet och då sa jag men jag går hem iaf för jag fryser men skynda er för att vi skulle till birsta och handla .. när jag kom hem gjorde jag lite fika och fixade mig sedan ringde jag igen och frågade vart fan dom höll hus och dom svarade att dom fortfarande var kvar på navet och jag sa till dom att gå NU för annars skiter vi i det .. efter ungefär 2 timmar så ringde jag igen och då var dom vid bion och det var åt alldeles fel håll mot för vart dom skulle .. men dom sa vi kommer snart ... Efter 4 timmar så ringer dom och säger att dom är på väg att dom var nästan framme men jag fick gå och möta dom för att dom sskulle komma fram , alltså dom kom till mig halv 8 och då sa jag ska vi skita i birsta för annars måste vi åka NU och dom sa att vi skulle åka.. dom Skulle göra sig iordning men aa det hände aldrig så halv nio skulle vi till willys i skönsberg ist , och maria ringde taxi men dom hade inte tid utann vi skulle behövt vänta i en kvart och vi visste inte om vi skulle ha hunnit så vi gick och inte fan hann vi i vilket fall så vi ringde taxi och åkte på Max å åt =) och sedan gick vi ner på stan och tog taxi till haga och sedan till tågstationen, och ingen av oss hade batteri på mobilerna så vi såg framemot att åka tåg tills vi fick reda på att det var bussersättning men men vi satte oss på bussen iaf och åkte iväg. Men på bussen träffade vi en tjej som var snäll och lånade ut mobilen till oss så att vi kunde ringa det samtal vi behövde =) men men anledningen till att dom hade vare så sega var för att dom filmade nå skit, dom skulle göra något "program" men det vart ju som det vart . Jag hoppade av i ljungaverk och dom fortsatte vidare upp i landet xD.
Nu idag så skulle jag på skolan men orkade inte kliva upp, jag sov ju så skönt ;D .. men snart bär det iväg till stan igen med Maria och vi ska till Birsta och idag kommer vi verklkigen att åka till birsta också för annars ger jag upp detta ! xD

Ciao!
Ha en trevlig dag =)


meen guud!xD

Jag är i stan och har typ inge batteri på mobilen och har ingen laddare men maria och felicia skulle komma för dom skulle lämna saker och sedan skulle vi dra till birsta men dom är ute på stan än för dom är cp full! finns ingen annan förklaring Jag snackar med maria i mobilen nu och hpon upprepar samma sak 10000 ggr och mitt batteri dör snart .. det kommer inte bli nå birsta och ingen mat .. -.-'.. men men ska försöka förstå vad hon säger innan jag döör .. Ciao =)!

Teatern ikväll!

Snart bär det iväg till sunsdsvall.. ska jobba med nå julbord också får vi se teatern =P slutar vid typ 10 tror jag men men ska göra mig iordning nu ! :P

Ciao!

läggdags kanske =P

Sitter framför datorn och har nyss äte två mackor som pappa gjorde =) och snart kommer mamma att bli arg för att jag är vaken och ska upp halv 6 imorn =P men jag är inte trött vill inte sova ensamen heller ;D!! men men thats life ;D.
Har absolut inte gjort någonting idag bara slappa =P så skönt men fruktansvärt tråkigt men musiken fixade det där =)!.. men nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv ;P

Ciao!

Ljungaverk =)

Hellu ! kom hem till Ljungaverk halv ett i natt =) haha bara för att jag skulle hämta laddare xD och något annat kanske ;D men aja nu sitter jag här och har absolut inget att göra så då sitter jag bara vid datorn och lyssnar på musik =) Blir stan imorn och hämta saker och gå i skolan =P sedan blir det att åka tillbaka hit men på lördag ska jag jobba på teatern med julbord -.-' med olivia tanya och mikaela =)! så får väl ser hur det går=P

CIao! 


Matte ..

Klev upp halv sex och är nöjd med natten ;) så jag orkade kliva upp =D !! Men var inte taggad för matte men går man i skola så får man väl skylla sig själv antar jag xD men lyssnar på bra musik och kollakr facebook så då går det mycket bättre med matten ;D Haha .. men ska fortsätta innan läraren DÖDAR mig ;P

Ciao!

Sova kanske =P

Ja vad gör man när man är trött, jo man lägger sig och sover men inte jag eller ne ne =P jag vill inte än =P Orkar inte tänka på hur jobbigt det kommer att bli när jag ska kliva upp klockan 5 och göra mig redo för en ny skoldag, jag vill bara vara hemma och ta det lugnt utan att behöva tänka på vad jag har missat i skolan och vad jag måste göra, allt sånt får mig att längta efter döden xD.. Aja ska fortsätta vid datorn nu ett tag sedan blir det mys med kudden ;D

Ciao!


Ge mig förlsag !

Funderar på att föröka hitta nåt jobb tillexempel som barnvakt eller hjälpa någon tant att städa xD eller nåt liknande någon som har nåt förslag på vad och hur man kan hitta ? =P

Sovmorgon eller?

Pappa kom och hämtade mig imorse och skjusade mig till fränsta så att jag skulle kunna ta 9 tåget till skolan, fast jag började egentligen halv 9 men tog andra matte lektionen istället, och det första jag får göra när jag kommer till skolan var att ha prov på näringslära och jag hade inte ens träna för jag trodde det var vecka 51 men men =P och sedan hade vi bad på idrotten och vi skulle ha klädsim men jag hade inte med mig några kläder så satt i en och en halv timme i omklädnings rummet för dom med kläder fick inte vistas vid polen xD haha aja men sedan tog jag 20 i 3 bussen hem så nu sitter jag är ensam i mörkret med tända ljus och lyssnar på musik. Som Jon sa, sitter du här och dricker kaffe och snusar som en karl ;D..

Ciao! =)

Pain !

Vaknade inatt och var tvingad att ta av mig "spännbandet" som sitter fast i ställningen xD fick så jävla ont Hahah kunde fan knappt sova inatt, fick bygga en ställning åt huvudet med kuddarna så att jag inte skulle ligga på tandställningen xD haha ja vad ska jag säga ? HAHAHAHAH xD såå jävla snygg ;D.
Har nyss haft besök av kusin Johan och magnus =P och johans barn Viktor och mikaela, då förståss =D!! Och fille kom en sväng han med =).. Men nu ska jag göra mig iorndning lä väl bli stöde ikväll *suck* ;D Pusspuss!!

Ciao!

sömnbrist inatt kanske?

Var till tandläkaren idag och fick natttandställningen xD fan jag måste vara etta på top 10 snyggaste i världen nu iaf ;P fast det bryr jag mig väl mindre om jag menar Tänk smärtan imorgon när tänderna har flyttat på sig *suck* Men jag kan ju inte annat än att skratta, när jag visade pappa så sa han ; ska du sova med den ? och hur fan ska det gå till xD Hahah. Hah jaa vad ska jag säga sömnlös natt kanske hehe. Jaja lyssnar på Michael jackson nu och njuter ett tag innan jag lägger mig och ska försöka sova med denna saken runt huvudet xD Haha !!Känns som att jag inte bara kommer vakna och ha ont i tänderna utan kommer nog också ha nackspärr xD ååh herregud mitt liv är inte lätt men guud vad jag har kul ändå ;) I make everyone happy on one why or another ;D.
En hel säng för mig själv inatt, vad ska jag göra med all plats !? ;D gosa med kudden låter som ett bra alternativ.

Puss och god natt ;D
Ciao!


Hjälp!! ;D

Säg några killparfymer!!  Och julklappstips skulle sitta fint ;D har absolut ingen aning vad man kan köpa .. ;P Pusspuss! !!

Michael !

I Just Want To Lay Next To You
For Awhile
You Look So Beautiful Tonight
Your Eyes Are So Lovely
Your Mouth Is So Sweet


I just can´t stop living you - Michael Jackson


RSS 2.0