Hemma !

Kommer hem med glatt humör men vändes lika snabbt.. suck jävla klimakterie/ålderskris kärring!

Aja Har vare på skolan idag och fick första kommentaren av en bildlärare xD hon sa att jag har nog konstnärligt blod i mig xD hahah jaja hon får väl tro vad hon vill men en 5-åring skulle kunna gjort det mycket bättre ;D !

Nu sitter jag bara här framför datorn och funderar ut planer för ikväll men det går inge bra, film kväll med familjen ? nje hahah
We will see ! ;D

Ciao!


Skola

Är på skolan nu för första gången på ungefär 2 veckor lite trött bara annars lugnt ;D , Hoppas på skjuss hem sedan slutar vid lunch idag =D! sköönt!

Men vad ska man hitta på i helgen ? sova kanske =D!

Tandläkaren på Måndag hoppas dom börjar på engång så jag slipper fortsätta med tandställningen ..

Ha en underbar dag !
Ciao!


...

Kom hem till ljungaverk ikväll =) hah jag gick till tåget som skulle gå tio över 2 men det kom inte fören typ 3 halv 4 och det var ers. buss -.-' suck =P .. jävla snöoväder ! Hatar verkligen snö ..

Ciao!

idag har ..

Idag har jag vare och kollat på Felizas skolas show och jag tyckte den var jätte bra =)
Nu sitter jag alldeles ensam i lägenheten ganska så trist men jag klarar mig =) kanske får träffa honey imorgon om jag åker hem =)!! <3

Har bytt msn så fråga om ni vill ha den..

Ciao!

soon..

Snart blir det att ta bussen till stan och kolla på konsert med maria och sedan till lägenheten och sova ;D nice! Och hottie kommer hem imorgon =) fast jag kommer inte hem fören på fredag =( ;D men men ska göra mig i ordning nuja

Ciao!

Min dag ..

Sov lite länge idag men hann precis ner i tid till att följa med mamma till stan, skulle igentligen stannat där men blev inte så så jag åkte hem igen ..

Funderar på att byta skola till järpen och gå resten av dom 2 åren där men är inte säker än vi får se hur det blir.

Men nu kanske jag ska försöka sova och hoppas på att jag kliver upp i tid imorn !

Natti ;D Ciao!


Vad ska man säga =P

Hatar verkligen att bara sitta hemma ! det var meningen att jag skulle på skolan idag men nej inte det eller .. har inte kunnat sove inatt och vaknade med världens huvudvärk.. suck!

Och jag måste hitta en praktikplats nu !
Gillar inte sånt här =( Plus att jag kanske ska åka ner till stockholm på informationskväll om antagningsprövningen, hur man förbereder sig inför den å bla bla bla .. Någon som vill följa med ? (bara tjejer)
Tisdagarna ; 16 feb, 9 mars, 30 mars eller 20 april..måste veta så fort som möjligt så att jag kan boka plats ( resekostnaden står mman för själv )

Och den 1februari ska jag till tandläkaren och limma på rälsen ..

Aja känns lite stressigt med allt det här men men får ta en sak i taget .. nu ska jag lyssna på musik och bara slappa !

Ciao!

En hel vecka..

Utan dig =P kommer nog att kännas lite konstigt men men ..
Skola imorgon inte direkt taggad för det men =P kommer nog att sova i stan med agnes hela veckan =)

I helgen så har jag vare med kompisar och "kompisar" och haft både tråkigt och roligt =) Orkar inte berätta mer om vad jag har gjort =P

Ciao!

Tonight..

Ikväll blir det Fränsta hos Maria med Några till =) "filmkväll" tror jag det Skulle bli ;D får väl se hur kvällen slutar =) Nu kom Lina m ! =) snart bär det iväg till Fränsta  =D!

Ciao!

Jahapp

Jag snackade med den som hade lägenheten och som vanligt så var den redan uthyrd .. Blir så irriterad jag menar hur kan man bestämma tid för en visning och sedan är den redan uthyrd ?!
Får hoppas på att jag hittar någon annan förhoppningsvis en etta =)

Ciao !


Underbar morgon =)

Vaknade runt 8 tiden av ett sms sedan blev jag ensam igen =P försökte få tag i Agnes men hon svarade inte så jag somnade om och sedan vid 9 så vaknade jag av ett sms igen men denna gång var det ifrån Agnes och det blir inte attt kolla på lägenhet i dag .. Suck ! blev så jävla less men aja hoppas på att vi får komma och kolla en annan dag.

Nu sitter jag bara här framför datorn. Just feeling happy ! =) Har absolut ingen aning om vad som händer ikväll men vi får väl se =)

Ciao!

kaffe , suck .

Idag har jag dammsugat klart och suttit vid datorn =) sedan var jag ner till madde en sväng och drack kaffe =), kände att jag behövde lite friskluft så jag och syrran tog en promenad till henne.
Nu sitter jag vid datorn bara och myser för mig själv =) bara sängen som väntar nu ..

Och det blir förmodligen ingen lägenhet heller .. Suck ..

Ciao!

Härlig morgon =)

Har nyss varit nere och ätit lite frukost alldeles ensam men gott var det =)!
nu ska jag bara dammsuga lite i rummet sen så är jag nöjd =)

Idag ska jag fortsätta att bara ta det lugnt så att jag blir bättre tills imorgon för imorn ska jag kolla på en lägenhet fast är inte säker att jag vill flytta än, vill hellst bo själv och om jag tar denna så måste jag bo med agnes .. aja vi får se hur det blir .. Ska fortsätta lyssna på bra musik och fixa det sista på rummet !

Ciao!

Finally ;D

Äntligen klar med städningen/möbleringen nu, känns så skönt =) har tänt massa ljus och lyssnar på musik och ska snart lägga mig i sängen och kolla lite på tv =)
Fruktansvärt mycket bättre blev det efter allt slit =P Fick lite hjälp av syrran också.
Kanske kommer lite bilder imorgon !

Skulle till tandläkaren imorgon men så som jag mår nu så känns det inte mer än rätt att stanna hemma och avboka tiden.

Ne nu ska jag mysa mig ner i sängen =)
Ciao ! ;D

Härlig dag ..

Idag så vaknade jag vid 11 tiden fick en good bye kiss sen försökte jag sova igen men det gick inge vidare så jag kollade på tv istället =P.
Nu sitter jag med syrran och hennes kompis och kollar på scrubs och lyssnar på deras roliga sms.
Blir lite mer tv tittande och mys med syrran ett tag till sedan ikväll så ska vi basta, så fruktansvärt skönt =)!


Sick and tired!

Nu börjar jag bli fruktansvärt less på att vara sjuk .. nyser och hostar hela tiden =( ..
Idag lär det nog bara bli tv tittande och vila så att man blir frisk snart =) och jag kanske ska kolla på en lägenhet i haga idag men så länge jag inte vet vart den ligger så kan jag inte kolla på den ..

Funderar på att börja någon sport men det lär väl aldrig bli av, någon som är intresserad av att göra någonting på sin fritid så säg till ! =D

Ciao!


Fest !

Vaknade imorse vid 7 och hade as ont i huvudet och kunde knappt prata men nu ligger jag bara i sängen och slappar och svär på dosan till tv´n för den funkar bara ibland .. Suck .

Ikväll blire fest ! =) hoppas det blir kul ;D..

Ciao !

Förvånad på mig själv! ;)

Kolev upp i tid imorse och tog tåget till skolan ! =) så glad över mig själv att jag lyckades =P Men läraren som jag har var inte så glad på mig "/ men men sånt man får ta :P. Gick skit bra på skolan idag =) fick vara uppe där lunchen är med några andra tjejer från min klass =) .. men imorn så kommer det nog inte gå lika bra som det gjorde idag pga att jag har data prov imorn och har inte tränat =/ fick reda på provet igår .. Suck!

Imorgon blire lite fest också =) Felizia fyller år på lördag så vi ska fira henne imorgon så jag ska tillo maria vid sju tiden imorgon kväll =)

Plus att jag fick en sten av morfar där det står ; Min Ängel, ! =) jätte fin (A)

Men nu fryser fingrarna till is snart xD Längtar till sommaren då det är varmt och skönt ! =) Me like ! ;D

aja men ska "plugga" nu ;)  

Ciao!  

My day ..

Skulle vara vaken hela natten så att jag skulle kunna vända på dygnet men somnade ialla fall vid halv sex tiden och vaknade sedan en timme efteråt av att agnes skriker om nåt ljud xD Haha men klev upp och gjorde mig iordning för skolan, Första dagen!. Det var inte så kallt imorse som jag hade förväntat mig så det var ju skönt =)
När jag kommer till skolan så var det bara en ifrån klassen där men efter ett litet tag kom dom andra också =)
Jag och Sofia har skrattat hela dagen åt Hjälp med örjan lax xD Haha .. Tog bussen hem men mitt humör ändrades helt på vägen hem, var helt off när jag kom hem och såg vem som var här men men inget att göra åt=(

Nu ska jag sitta ett litet tag till sedan sova och imorgon blir det resturangen ! =) Också ska jag sova hos Ages i ungefär 3 veckor framöver men troligtvis inte på helgerna ..

Natti natti :) !


Tjej kväll !

Dagen började med att jag försov mig,typiskt..*suck*.. vid 12 tiden gick jag ner och fikade och fick lite utskällning men det är jag värd. Agnes ringde mig och ville att jag skulle komma till sundsvall och äta middag med henne =) så jag tog 6 tåget hit till agnes och maria kom hon också, vi lagade wook och kollade på tv och bara myste sedan vid halv 10 åkte Maria till sin moster och nu sitter Jag och Agnes och kollar på paradise hotell ;D Funderar på om jag ska göra lite popcorn haha aja men ska fortsätta koolla på tv nu !

God natt ! =) Ciao!


Go kväll! =)

Sitter nu framför datorn och känner verkligen hur varmt det är och hur trött jag börjar bli .. men jag ska hålla mig vaken hela natten så att jag kan sova i bilen imorgon ! =) känner hur hemlängtan börjar ta över mitt humör , inte bra .. 


Men men ni får ha en underbar kväll ! =)

Ciao ! ;D

God morgon!

Idag vaknade jag vid 10-11 tiden, farfar hade stekt ägg som vi åt sedan gick jag och la mig på soffan och somnade om en liten stund. Nu sitter jag här vid datorn och tänkte kolla på weeds men datorn laggar sönder så orkade inte kolla =/ .. Har hemlängtan konstigt nog haha jag vill bara hem ! men vi åker inte hem fören imorgonbitti =/.

Väntar på att Hanna ska vakna så vi kan gå till faster, så jag kan få ta en skön dusch ;) och pappa sa att vi skulle få äta tacos idag =)

Men ha en underbar dag idag !

Ciao ! =)

RSS 2.0