Linda xD

sitter hos linda nu och har nyss snackat med världens snyggaste, I hate that I love you !
Är kissnödig som ett svin och kollar på tv :P , det är inte direkt min lycko dag idag men men , skola imorn börjar kl.8.00 kanske får åka bmw till arenan imorn :D.
What am I doing?
jag hör av mig till dig men du hör aldrig av dig till mig typ.. men visst du lär väl ha kul med dina kompisar..
Aja ska kissa och vara social med linda nu men vi hörs Ciao !

film i helgen någon?=)

Skola..

Sitter på skolan nu och har matte fast har rast till 10, Suck..
Sen blire lunch sedan matte igen -.-' Fan vad jag hatar matte, komma till skolan för att ha matte endast, känns så iaf..Slutar runt 2 tror jag och då ska jag hem och hämta kläder sen bär det iväg till stan igen för då ska jag till faster Linda för hon komma äntligen hem !=) lä väl sova där i några dagar om hon tillåter det ;P.

Vad händer i helgen då ?
Jag ska nog kolla på film eller nåt, mysa med mig själv ;) unna mig själv lite tid med massa godis såå efter helgen ser jag ut som en köttbulle xD haha
Film tips? ;D

Har inge mer att skriva såå vi hörs ! Ciao ;P 

Måndag is hell !

Skola idag då skit jobbigt att kliva upp, pappa fick skjusa mig till station ;D.
Nu ska man sitta här ett tag innan man börjar matten Suck..
Visst jag kanske inte har haft så mkt tid för mina kompisar förut men jag hörde alltid av mig när jag lovat vill inte bråka visst förstår dig om du inte hade lust att höra av dig igår men jag ställer alltid upp för dig No mather what..
Men eftersom du jämför med mitt förhållande, är du och sara tsm? xD ..
Aja vet inte vad jag ska skriva såå vi hörs Ciao ;D !

Bed time

Nu sitter jag och kollar på 2 1/2 men och ska snart lägga mig alldeles ensamen :/ .
Skola imorn :/ suck blir till att kliva upp kl 5 igen en hel vecka, om jag nu inte sover hos linda för hon ska tydligen komma hem imorn :) Men men ska sova nu men ha en mysig natt :P Ciao

Miss that time, dont understand how you are number one ! This freaks me out !

OBS!!
Tror att madde dog eller nåt, man förväntar sig att någon ska ringa men telefonen låter inte. How can that be? To much to ask ? Men men when you found someone else you don´t have the time for the last one..

Last night

Igår åkte jag till boltjärn och var där med Tobbe, vi kollade på lite tv också somnade jag xD men sen bastade vi skiit sköönt ! ;D men sen gick vi och la oss och kollade på She´s the men, fast han stängde av den för jag somnade xD Haha trött som fan.
Kom nyss hem och sitter vid datan och har allmänt tråkigt, hoppades på att linda skulle vara hemma men förmodligen inte.

Varför känns det fel? Är det fel?, trodde fan inte att jag skulle falla så jävla hårt för någon.. måste släppa taget men det är inte såå lätt, det suger hårt att ha det såhär ..

Men ha det braa såå hörs vi Ciao !


Lördag

Sitter nu och stirrar på data skärmen och vet inte alls vad jag ska skriva xD
Jag hoppas iaf på att The one Are komma missing you like hell!
Har inte å mkt att säga just nu helt tomt.
Favorit låt ; Wherever you go will go - The calling

SKa käka Hörs hejj ;D

today ;D

kom hem efter skolan och fick mat typ på engång :P var hungrig som ett as men nu sitter jag och kollar på tv med pappa och näcken och äckel fille.
ikväll ska man väl bara vara hemma om ingen annan ger förslag, mys kväll med pappa xD.
Trodde att jag skulle vara med madde och sara ikväll som vi sa igår men hon skulle till finnsta till saras mamma och vara hundvakt men maria kanske komma =).
Men ska fortsätta kolla på tv så ha en bra kväll Ciao!


fredag

Nu sitter jag och väntar på att jag ska gå ner till bussen och sedan bär det i väg till skolan där jag ska sitta i 3 timmar på datakunskap :/.
Undra vad man ska göra ikväll det blir iaf inget drickande fören jag blir 18 så det kanske bara blir sitta hemma med familjen eller nåt.
Vill vara med dig men du vill inte vara med mig :( miss you like hell ! <3

Min favorit låt just nu : Jim Brickman- love of my life <3

Men ska försöka hitta något att äta nu men vi hörs, Ciao ;D

Today

Idag skulle jag till tandläkaren men när jag kom dit så var dom på utbildning snacka om bra gjort.. sen har jag vare själv typ hela dagen till agnes kunde vara med mig ett tag på lunchen efter att jag hade äte, men sedan skulle hon på skolan och då gick jag och väntade på bussen. Jag hoppade av hos madde så jag kunde snacka lite med henne sen drog vi hem till mig och åt lite potatisbullar och kolla på tv men nu har madde åkt och jag sitter hemma och hoppas att jag får som jag vill ;D men det tror jag inte :( Men hoppas kan man alltid :).
Hoppas jag kan ta 9 tåget imorn för jag börjar inte fören efter svenskan.
Men ska nog laga lite mera mat nu ;D är såå jävla hungrig igen :P.
Ha en bra kväll och glöm inte att det är idol, Ciao ;D!

imorn

ska till tandläkaren imorn hoppas det går bra, hatar verkligen att gå dit pga att jag brukar få sprutor när dom drar ut tänderna och det är såå jävla smärtsamt hellst i gommen :( men men good luck too mee ;D.
Min dag har faktist vare bra fast att jag trodde det skulle gå åt skogen men det gjorde det inte :D.
Är såå Lycklig !
Någon man har älskat nåå fruktansvärt kan man faan aldrig släppa att försöka gå vidare är det värsta för jag kan inte det går bara inte även fast att man vet att man blir sårad så finns det fortfarande en liten del som tar över allt och säger att du komma inte bli sårad inte den här gången !

Men ska upp tidigt imorn såå god natt ;D Ciao


Onsdag

Ännu en till dag man inte är på skolan, fattar inte vad det är med mig helt seriölst så orkar jag inge mer.. Och lägenheten ne men den fick nån annan jävla idiot alltså ingenting funkar för allt går nedför :'( Och idag ska jag till ånge och lämna igen lite saker men aa vet inte riktigt om jag klarar av det även fast världens bästa madde ska med <3
Aja ska fundera ut hur jag ska göra nu men ha en skit bra dag iaf så hörs vi ;D ciao


Äntligen;D

Efter att fått vänta i ungefär 2-3 timmar på att få kolla på en lägenhet i skönsberg så har jag äntligen fått kollat på den, den var jätte fin förutom att den luktade gubbe men det går att vädra ;D Hoppas faan att jag får den nu är det bara ett svar ifrån mitthem som väntas.

Första inflyttnings dagen är den 1/10 och den senaste dagen är också 1/10 och det är bara en vecka dit såå hoppas jag får den ! ;D

Cina och akila va med också =)! Och vi åt på nån thai mat mitt emot rusta, gott var det men lite sallad också fick man inte räkchipsen på köpet.

 

 

 

Gissa vad det är ;  Den står och väntar på att någon ska komma men det blir ändå en lättnad när dom går ?

 

 ciao ;D !!<3


Tisdag!

Sitter på skolan och äntligen fungerar internet , trodde jag skulle sluta tidigt tills jag insåg att this day will never end! -.-'
Ska kolla på lägenheten idag kl.18.00 och fan ta honom om han inte svarar då lovar jag att jag dödar honom! Vet iaf adressen nu lite mer exakt ;D.
Har matte iaf nu eller ja vi har rast till 10 och sedan slutar vi 11.15.
Lä väl inte finnas nån plats i matsalen så det blir mcdonalds för mina sista kronor :'(, hoppas jag slipper äta själv iaf.
Men ska ha lektion nu men ha en bra dag Ciao ;D!


Förbannad!

Vi åkte till stan för att kolla på lägenheten men Puckot svarade inte och vi visste inte adressen riktigt eftersom att jag glömde skriva upp det och sedan på vägen hem så hade han ringt men vi hörde inte och då hade han lämnat ett meddelande där han säger att han hade mobilen på ljudlöst så han hade inte hört.. men vi ska förmodligen dit imorn igen och fan ta han om han inte svarar !

Lägenheten !


Måndag

Vaknade vid 7 tiden och insåg att jag hade försove mig och det är inte likt mig men jag gick ner för att äta frukost och sedan ta bussen till skolan ändå men migränen kom såå jag gick och la mig igen men mår mycket bättre nu.
Ska iväg till stan sedan för att kolla på en lägenhet och hoppas att jag får den också !! ;D
 Men ska duscha och göra mig iordning ;D Ciao !!

Less ..

Hej på er som läser denna meningslösa blogg ;D !
Vill bara berätta lite om min vecka.
Min vecka har vare helt värdelös förstår inte vad som händer men för varje dag som går så blir det bara värre och värre, vet inte riktigt vad jag ska säga ärligt talat så har jag inget att säga , vet inte vart jag ska ta vägen.
Jamena man ska kunna prata om vad som har hänt och reda ut och få reda på vad det sitter i men i min värld så funkar tydligen inte det.
Nu vill ju inte jag sitta här och deppa och berätta om mitt tråkig liv och mina problem men det är svårt att glömma tre hårda ord från en människa man aldrig trodde skulle använda dom, från en männsika man älskar så fruktansvärt mycket. Allt jag ville var att få reda på vad jag hade gjort men till svar får man , jag har ingen anledning att säga det till dig du är inte min mamma , Jag har aldrig sagt att jag ville va hans mamma visst jag försöker bestämma mer än vad jag ska för att skydda mig själv ifrån att bli sårad men i slut ändan så blir man det iaf.
Jag hatar dig, trodde aldrig jag skulle betyda så lite för dig.
om jag nu är förtjänar dom tre orden så måste jag få veta varför.

Obs ! Några tips om vad jag ska skriva om? berätta gärna för vem orkar läsa en blogg som handlar endast om massa jävla problem ?;D 

Puss hejjs! 

Sköön helg ;D

Helgen var underbar förutom starten på Fredagen men blev bara bättre till slut.
Även fast att det inte var menat att det skulle bli så , så kan jag inte sluta tänka på det såå underbart men ändå läskigt, men mys har det vare ;D
Finns inte ord att förklara det på =) Men tänk om det ändå kunde vara verkligt
Blir att kolla på idol sedan med familjen.
Har ju bara vara att slappa så måste nog börja träna igen skulle faktist vara väldigt sköönt fast har så mkt att göra nu på skolan så jag inte hamnar efter igen =/
Men ska Plugga lite Matte nu =/
Puss hejjs ;D


RSS 2.0